Koia All-Suite Wellbeing Resort – Voksenhotel 16+

Koia All-Suite Wellbeing Resort – Voksenhotel 16+

kr. 5.004,00

Der er helt sikkert god grund til, at dette hotel er del af vores Excellent-koncept. På Koia All-Suite Wellbeing Resort emmer alt af ro, velvære og luksus. Feriestedet er et moderne resort men inspireret af århundreders visdom om velvære. På denne perle vil du blive forkælet fra start til slut; alt sammen med det formål at bringe krop og sind i balance. Lyder det ikke dejligt? De moderne suiter har en fantastisk beliggenhed og er perfekte til et tilbagetrukket ophold. Uanset hvilken suite du vælger, vil du altid nyde en ugeneret udsigt over det grønne landskab. Både ude og inde er den minimale indretning er en fryd for øjet. Du vil starte hver dag fyldt med energi efter en skøn nattesøvn, og hvis du virkelig vil have luksus, kan du vælge en suite med privat pool. Wellness og afslapning er en selvfølge på Koia All-Suite Wellbeing Resort. Ydor Wellness Area tilbyder private wellness-faciliteter og en række naturlige behandlinger og terapier, der beroliger krop og sind. Forkæl dig selv og hold ferie på dette fantastiske resort.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700954559992
Kategori:

Beskrivelse

Der er helt sikkert god grund til, at dette hotel er del af vores Excellent-koncept. På Koia All-Suite Wellbeing Resort emmer alt af ro, velvære og luksus. Feriestedet er et moderne resort men inspireret af århundreders visdom om velvære. På denne perle vil du blive forkælet fra start til slut; alt sammen med det formål at bringe krop og sind i balance. Lyder det ikke dejligt?
De moderne suiter har en fantastisk beliggenhed og er perfekte til et tilbagetrukket ophold. Uanset hvilken suite du vælger, vil du altid nyde en ugeneret udsigt over det grønne landskab. Både ude og inde er den minimale indretning er en fryd for øjet. Du vil starte hver dag fyldt med energi efter en skøn nattesøvn, og hvis du virkelig vil have luksus, kan du vælge en suite med privat pool.
Wellness og afslapning er en selvfølge på Koia All-Suite Wellbeing Resort. Ydor Wellness Area tilbyder private wellness-faciliteter og en række naturlige behandlinger og terapier, der beroliger krop og sind. Forkæl dig selv og hold ferie på dette fantastiske resort.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!