Hotel Ikos Aria

Hotel Ikos Aria

kr. 14.227,00

Ikos Aria er et luksuriøst hotel med moderne indrettet værelser, barer og faktastiske restauranter. Ikos Aria er et smukt hotel, der ligger på sydvestkysten af den smukke ø Kos. Gæstfrihed er kernen i dette Excellent hotel, og personalet vil sørge for dig, under hele dit ophold. Efter en god natssøvn på dit luksuriøse hotelværelse kan du slå dig ned på en liggestol ved en pool og nyde en vidunderlig feriedag. Du kan også få dig en drink, mens du nyder solen og de smukke omgivelser. Eller slappe af i Ikos Spa? Lad dig forkæle med luksuriøse behandlinger og fordyb dig i en verden af ro.For sportsentusiaster er der en overflod af muligheder, både indendørs og udendørs. Der er utallige aktiviteter at vælge imellem, fra spændende vandsport til energiske gruppeklasser. Og for de yngre gæster er der klubber, der er skræddersyet til alle aldre, fyldt med sjove aktiviteter og omhyggeligt sammensatte programmer. Lidt motion kan også være rart, for der er ikke mindre end 7 kulinariske restauranter med fristende menuer. Det er svært at modstå det hele, for man vil helst smage det hele. Med et bredt smil forlader du og dine kære dette hotel, og det var en ferie, I vil huske længe.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700918765650
Kategori:

Beskrivelse

Ikos Aria er et luksuriøst hotel med moderne indrettet værelser, barer og faktastiske restauranter. Ikos Aria er et smukt hotel, der ligger på sydvestkysten af den smukke ø Kos. Gæstfrihed er kernen i dette Excellent hotel, og personalet vil sørge for dig, under hele dit ophold.
Efter en god natssøvn på dit luksuriøse hotelværelse kan du slå dig ned på en liggestol ved en pool og nyde en vidunderlig feriedag. Du kan også få dig en drink, mens du nyder solen og de smukke omgivelser. Eller slappe af i Ikos Spa? Lad dig forkæle med luksuriøse behandlinger og fordyb dig i en verden af ro.
For sportsentusiaster er der en overflod af muligheder, både indendørs og udendørs. Der er utallige aktiviteter at vælge imellem, fra spændende vandsport til energiske gruppeklasser. Og for de yngre gæster er der klubber, der er skræddersyet til alle aldre, fyldt med sjove aktiviteter og omhyggeligt sammensatte programmer. Lidt motion kan også være rart, for der er ikke mindre end 7 kulinariske restauranter med fristende menuer. Det er svært at modstå det hele, for man vil helst smage det hele.
Med et bredt smil forlader du og dine kære dette hotel, og det var en ferie, I vil huske længe.

Copyright 2024 - Pilanto Aps