Hotel Diamond Deluxe – Voksenhotel

Hotel Diamond Deluxe – Voksenhotel

kr. 4.661,00

Hotel Diamond Deluxe er et smukt og moderne resort på øen Kos. Hotellet har en ideel beliggenhed i et roligt område lige ved en fin, privat strand. Alle de rummelige værelser har en blanding af traditionelle og moderne faciliteter, og alle detaljer afspejler ø-fornemmelsen. Græsk gæstfrihed er et generelt begreb, men her er serviceniveauet taget til et endnu højere niveau. Hotellets personale er altid på standby; det er virkelig en fornøjelse!Både græske og internationale retter er godt repræsenteret i de forskellige restauranter. De friske retter smager fantastisk i kombination med et godt glas vin, og omgivelserne må siges at være romantiske.På trods af beliggenheden ved stranden er der ikke langt til Kos-by, hvor du vil finde masser af forskellige butikker og restauranter.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700952186967
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Diamond Deluxe er et smukt og moderne resort på øen Kos. Hotellet har en ideel beliggenhed i et roligt område lige ved en fin, privat strand. Alle de rummelige værelser har en blanding af traditionelle og moderne faciliteter, og alle detaljer afspejler ø-fornemmelsen. Græsk gæstfrihed er et generelt begreb, men her er serviceniveauet taget til et endnu højere niveau. Hotellets personale er altid på standby; det er virkelig en fornøjelse!
Både græske og internationale retter er godt repræsenteret i de forskellige restauranter. De friske retter smager fantastisk i kombination med et godt glas vin, og omgivelserne må siges at være romantiske.
På trods af beliggenheden ved stranden er der ikke langt til Kos-by, hvor du vil finde masser af forskellige butikker og restauranter.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!